Livsprat

Underveis – i livet, i troen, i ordene

Den 12. januar ga Trygve Skaug ut sitt niende soloalbum, «Stor gutt». Den samfunnsengasjerte artisten, låtskriveren og poeten følges av over 300.000 på sosiale medier og han deler lyrikken her og i diktbøkene han har gitt ut.
For et par år siden, i forarbeidet til «Stor gutt», sendte han en melding til forfatter André Vaaler og spurte om et blikk på tekstene. Med fellesnevnere som Ørje, skrivelyst, livslyst og noen gode samtaler i ryggsekken fant de tonen. Underveis i det fruktbare tekstsamarbeidet med «Stor gutt» delte Trygve idéen med André om å lage en messe.
Etter intens skriving og delte troshistorier ble «messeunderveis» gjennomført i Nidarosdomen under Olavsfest i august 2023.
Aud Smemo leder denne Livspraten og samtalen vil handle om hvordan denne messa ble til, men også om livet og tankene rundt. Deler av messa vil lyde underveis i Domkirkens menighetshus.
Velkommen!

Bestill biletter på Ticketmaster her